Actualiteit

Pluimveehouders lopen warm voor Trefdag pluimveehouderij

Pluimveehouders lopen warm voor Trefdag pluimveehouderij

Op dinsdag 17 oktober wordt Inagro even het mekka van de pluimveehouderij. Met al meer dan 100 inschrijvingen belooft de trefdag opnieuw een succes te worden.

 

In de voormiddag zijn er aparte modules met thema’s eigen aan de subsector. In de namiddagsessie, na de broodjeslunch, komen er enkele boeiende sprekers aan bod die het zullen hebben over subsectoroverschrijdende thema’s.

 

Zo zal Riccy Focke het ondermeer hebben over de (R)Evoluties in de (pluim-)veehouderij, Lea Elst over de mogelijkheden die er zijn vanuit de Vlaamse overheid en ‘Van idee tot maatregel: inspiratie uit de praktijk’ zal gegeven worden door Katrien Boussery. Na de presentaties volgt er ongetwijfeld een boeiend panelgesprek o.l.v. de hoofdredacteur van Pluimvee, Luc Maertens. Tijdens de afsluitende netwerkreceptie heeft iedereen de tijd om volop na te praten over al de hedendaagse problemen – of opportuniteiten – waarvoor de sector staat.

 

Wil je zelf ook deelnemen aan deze dag vol informatie omtrent trends, ontwikkelingen, problematieken en technieken in de pluimveehouderij? Schrijf je dan nog snel in via volgende link.

 

Deze studiedag wordt georganiseerd in opdracht van de provincie West-Vlaanderen en in samenwerking met Proefbedrijf Pluimveehouderij, Landsbond Pluimvee, Pluimveeloket, ILVO, Departement Landbouw en Visserij, Groene Kring, Praktijkcentrum Pluimvee, DGZ, Boerenbond en Inagro.

 

Tekst: Pluimvee - Foto: Pluimvee

Te vinden in: Leghennen , Alle categorieën , Braadkippen , Moederdieren - Broeierij , West Vlaanderen