Actualiteit

DGZ informeert over aangepaste openings- en doorlooptijden tijdens eindejaarsperiode, laat uw analyse-uitslag niet in het gedrang komen!

DGZ informeert over aangepaste openings- en doorlooptijden tijdens eindejaarsperiode, laat uw analyse-uitslag  niet in het gedrang komen!

Naar aanleiding van de eindejaarsperiode wordt de werking van DGZ enigszins aangepast. Hou hiermee rekening voor het nemen van uw staalnames zodat u tijdig over uw uitslagen beschikt. Op Kerstmis, woensdag 25 december 2019 en Nieuwjaar, woensdag 1 januari 2020 is DGZ gesloten. Op andere dagen tijdens de eindejaarsperiode zijn er een aantal aanpassingen.

Alle aanpassingen even voor u op een rij:

ANALYSES

  • Tijdens de eindejaarsperiode worden niet alle testen aan eenzelfde frequentie uitgevoerd en kunnen de doorlooptijden voor het ontvangen van een resultaat afwijken.

LOKET & ONTHAAL

  • Op zaterdag 21 december en zaterdag 28 december 2019 werkt het loket in Torhout volgens de normale weekendwerking van 9 uur tot 11 uur.
  • Op kerstavond, 24 december en oudejaarsavond, 31 december 2019 sluiten het loket en het onthaal om 16 uur.

KOERIERDIENST

  • De koerierdienst rijdt op dinsdag 24 december en dinsdag 31 december 2019 overdag in plaats van ’s avonds. Daarom vraagt DGZ om de monsters tegen 9 uur klaar te zetten zodat de koerier deze in zijn aangepaste rit kan meenemen. Ophalingen “op afroep” die vóór 9 uur worden aangevraagd, plant DGZ dezelfde dag nog in. Deze die later worden aangevraagd, worden naar donderdag verplaatst.
  • De abonnementsritten van woensdag 25 december en 1 januari vallen weg. U kunt wel een extra ophaling aanvragen op de andere dagen van de eindejaarsperiode.
  • Hou er ook rekening mee om op een feestdag of de dag ervoor geen levende dieren aan te bieden aan de koerier of bij DGZ zelf (nachtkluis).

KADAVEROPHALING

  • Op dinsdag 24 december en dinsdag 31 december 2019 worden kadavers enkel in de voormiddag opgehaald.

HELPDESK

  • Op kerstavond, 24 december en oudejaarsavond, 31 december 2019 sluit de helpdesk om 16 uur.
  • Hou er rekening mee dat de identificatiedocumenten in deze eindejaarsperiode langer onderweg kunnen zijn. Wenst u identificatiedocumenten af te halen aan één van de loketten van DGZ? Contacteer dan de helpdesk om de mogelijkheden te bekijken.

Tekst: Pluimvee/DGZ – Bron: DGZ – Foto: DGZ

Te vinden in: Alle categorieën