Actualiteit

Pluimveebedrijf De Cock vraagt met paasgroet aandacht voor foodheroes

Pluimveebedrijf De Cock vraagt met paasgroet aandacht voor foodheroes

#SamenTegenCorona – De familie De Cock uit het Oost-Vlaamse Gavere bracht met Pasen een speciale paasgroet aan alle mensen. Dit om enerzijds alle helden een hart onder de riem te steken en te bedanken, maar anderzijds om aandacht te vragen voor de landbouwers - de foodheroes -.

“Tijdens deze nare corona tijden is het geen evidentie om ons goed te blijven voelen. Alle helden in de cruciale beroepen doen hun uiterste best om alles rond te krijgen en door te blijven werken. Dokters, zorgverleners, hulpdiensten, afvalophalers, bedrijven in de voedingsindustrie, landbouwers,… blijven door gaan tot het uiterste om iedereen te voorzien van het hoog nodige”, aldus Melanie De Cock.

“Landbouwers zijn, zeker in tijden als deze, eveneens helden – foodheroes -. “Meer dan ooit wordt duidelijk dat het produceren van lokale producten een noodzakelijk gegeven is. Dat voor de luchtvervuiling niet alleen de agrarische sector met de vinger moet gewezen. Dit blijkt nu wel duidelijk nu de luchtkwaliteit verbeterd terwijl de landbouwsector op volle toeren draait”.

Tekst: Pluimvee – Bron/Beeld: Mélanie De Cock

Te vinden in: Leghennen , Alle categorieën , Oost Vlaanderen , SARS-CoV-2