Actualiteit

Annabelle Vanhaecke nieuwe sectorvoorzitster leg Landsbond Pluimvee

Annabelle Vanhaecke nieuwe sectorvoorzitster leg Landsbond Pluimvee

Annabelle Vanhaecke is door de raad van bestuur verkozen tot nieuwe sectorvoorzitster leg van de Landsbond Pluimvee. “Haar ervaring en politieke mindset is van grote meerwaarde voor onze organisatie”, aldus voorzitter Chris Dhondt. Hiermee volgt Annabelle Vanhaecke Ellen Vaneynde op als sectorvoorzitster leg.

 

Annabelle is alvast geen onbekende in de pluimveewereld. Annabelle begon haar carrière in de pluimveevoeders, maar werd al snel een vaste waarde binnen Vepymo waar ze hoofdzakelijk de technische begeleiding van de productiekoppels voor haar rekening nam. Na een korte intermezzo buiten de sector nam ze opnieuw een adviserende rol aan binnen de  pluimveesector via Pehestat.

 

Chris Dhondt blikt alvast tevreden terug op de aanstelling van Annabelle. “Doordat Annabelle doordrongen is van de pluimveesector en op vele legbedrijven komt, heeft ze een goed helikopterzicht van wat er reilt en zeilt binnen de legsector. Daarnaast is ze ook politiek actief op gemeentelijk vlak, de kwaliteiten die je daar nodig hebt komen in een belangenverdedigingsorganisatie als de onze perfect van pas. Met haar heeft de Landsbond Pluimvee alleszins een waardige vervangster voor Ellen Vaneynde, die te kennen gaf deze functie niet langer te kunnen combineren met haar bedrijfsactiviteiten. Ellen blijft wel actief binnen de raad van bestuur.”

 

Bron: Eigen verslaggeving

Te vinden in: Leghennen , Alle categorieën , West Vlaanderen