Groepsaankoop Landsbond Pluimvee - Elindus


Na een eerste succesvolle groepsaankoop in het voorjaar van 2021 hebben de Landsbond Pluimvee en Elindus besloten een tweede groepsaankoop te organiseren. Elindus is een 100% Belgische leverancier die ondernemers persoonlijk begeleid bij het aankopen, benutten en beheren van hun correcte energiebehoefte. In vertrouwen en in alle transparantie. Zorgeloos kunnen rekenen op elektriciteit en gas, aan de beste voorwaarden, dat is waar elke ondernemer van uitgaat. Zeker gezien de huidige turbulente gas- en elektriciteitsmarkt is dit geen overbodige luxe.  Elindus draagt volgende zaken hoog in het vaandel:

  • Geen automatisch verlenging: Elindus verlengt niet ongevraagd uw contract. U beslist, in alle vrijheid, over uw toekomst.
  • Transparante prijsafspraken: Geen kleine lettertjes waar u later van schrikt. Elindus staat voor duidelijkheid, vooraf en tijdens de duur van de samenwerking.
  • Productieve prijsupdates: Elindus verwittigt u tijdig wanneer er zich interessante opportuniteiten op de energiemarkt voordoen. 

De toelichting van de energiemarkt en de groepsaankoop op zich zal fysiek doorgaan met een hapje en een drankje op:

16 november 2021 om 19:00 in de Elindus arena (stadion Zulte Waregem)
25 november 2021 om 19:00 in het stadion van ASV Geel

Schrijf u onderstaand in voor de info-avond van de Landsbond Pluimvee. 

(Het bijwonen van deze info-avond is publiekelijk. Genieten van de voordelen van de groepsaankoop is enkel maar mogelijk voor leden van de Landsbond Pluimvee)

Bent u lid van de Landsbond Pluimvee?

Ik woon volgende info-avond bij