Actualiteit

‘Pluimveecursus voor actieve en startende pluimveehouders wekt interesse.’

‘Pluimveecursus voor actieve en startende pluimveehouders wekt interesse.’

Onlangs lanceerde het PCLT een pluimveecursus waarbij ze naast startende pluimveehouders, zich eveneens focussen op de actieve pluimveehouders. Op maandag 19 februari gaat deze pluimveecursus daadwerkelijk van start en wekte ondertussen al heel wat interesse. Naast het behalen van het vakbekwaamheidsattest, zorgt het PCLT er samen met vooraanstaande sprekers uit de sector voor dat iedere cursist zijn graantje meepikt en zal kunnen genieten van alle actualiteiten uit de sector.

 

“Waarschijnlijk vraagt u zich als pluimveehouder soms af hoe uw eigen stalklimaat geoptimaliseerd kan worden en hoe u nog meer energie zou kunnen besparen? Denkt u soms na over een ander type strooisel of wilt u weten hoe ontsmetten en reinigen efficiënter kan gebeuren? Dan zal deze cursus u zeker kunnen bekoren, want dit zijn slechts enkele voorbeelden van onderwerpen uit de opleiding. Hiernaast behandelen we echt alles, van de kip tot het ei en van ééndagskuikens tot een overheerlijke braadkip, met bedrijfsbezoeken”, aldus het PCLT.

 

Inschrijven kan nog tot en met 12 februari via jens.laethem@pclt.be. Vraag gerust naar het volledige lessenrooster en laat u overtuigen om aan te sluiten bij deze opleiding, georganiseerd door een groep vakspecialisten recht uit het werkveld.     

Bron: PCLT – Foto: Proefbedrijf Pluimveehouderij

Te vinden in: Alle categorieën