Actualiteit

Na bijna 9 jaar verlaat CEO Peter Sichien VSI en VSI²

Na bijna 9 jaar verlaat CEO Peter Sichien VSI en VSI²

Met een bericht aan collega’s, zakenrelaties en kennissen kondigde Peter Sichien, op 29 december, zijn afscheid aan als algemeen directeur bij VSI en VSI².  “Na 8 jaar en 9 maanden beëindig  ik vandaag mijn laatste werkdag als Algemeen directeur bij VSI en VSI2. Bij deze wil ik de familie Verberk, alle medewerkers en klanten van beide bedrijven bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren.”

 

“Het was  voor mij een leerrijke periode en een voorrecht om deze twee professionele bedrijven VSI en VSI²  te mogen leiden. Hopelijk zien we elkaar nog regelmatig terug! Vanaf 2 januari 2023 start ik als “Global Business Manager” bij VDL Agrotech in Eindhoven. In deze functie ga ik me inzetten om hun wereldwijde dealernetwerk verder uit te bouwen en te versterken. Tevens heb ik als opdracht de samenwerking tussen VDL Agrotech en VDL Jansen verder te structureren zowel op commercieel gebied en op het vlak van Product Management”.
 

Peter is ook een gewaardeerd bestuurslid van de Oost Vlaamse afdeling van de Landsbond Pluimvee en is hij afgevaardigde voor de Landsbond Pluimvee Oost-Vlaanderen in de raad van bestuur van de Landsbond Pluimvee nationaal. Bij deze wenst de Landsbond Pluimvee en de redactie van Pluimvee (VVP), hem alle succes toe in zijn nieuwe uitdaging.

Te vinden in: Alle categorieën , Oost Vlaanderen