Actualiteit

Landsbond Pluimvee West-Vlaanderen tekent present op Agro Expo - Pluimvee-varkensdebat en Belplume geven Agro Expo mee kleur

Landsbond Pluimvee West-Vlaanderen tekent present op Agro Expo - Pluimvee-varkensdebat en Belplume geven Agro Expo mee kleur

Met de slogan ‘Met erte en ziel preus up uze stiel’ trapte Agro Expo zijn publiciteitscampagne op gang. Het belooft alleszins een topeditie te worden, want Agro Expo kent opnieuw een full house met 170 exposanten. Traditiegetrouw is eveneens de Landsbond Pluimvee West-Vlaanderen van de partij. Op de laatste dag van de beurs, op maandag 29 januari, is er een speciaal seminarie voor de pluimveesector en tekent Belplume eveneens present op de stand van de Landsbond Pluimvee West-Vlaanderen.

 

‘Met erte en ziel preus up uze stiel’, of - voor de niet West-Vlamingen -  ‘Met hart en ziel trots op ons vak’ trapte deze West-Vlaamse landbouwbeurs zijn publiciteitscampagne op gang. Met 170 exposanten kent Agro Expo opnieuw een full house waarbij er zo’n 20.000 bezoekers verwacht worden.

 

Pluimveesector goed vertegenwoordigd

 

Onder de exposanten zijn er alleszins heel wat standhouders te vinden, gerelateerd aan de pluimveesector. De Landsbond Pluimvee West-Vlaanderen, de provinciale afdeling van de Landsbond Pluimvee, tekent eveneens present op dit driedaags event.

 

“Iedereen is van harte welkom op onze stand (nummer 107), waar er tal van bestuursleden aanwezig zullen zijn om u te woord te zullen staan omtrent al uw vragen en bezorgdheden. Op maandag 29 januari zal Lien Lefevre, Coördinator en kwaliteitsadviseur van Belplume, aanwezig zijn op onze stand waarbij iedereen die vragen heeft omtrent het kwaliteitssysteem Belplume en/of GSP specifiek bij haar terecht kan. Iedereen waarvan zijn Belplume stalbord aan vervanging toe is kan bovendien bij haar een nieuw exemplaar komen ophalen en maakt daarbij kans op een goodiebag”, aldus Linda Delepierre, secretaris van de Landsbond Pluimvee West-Vlaanderen.

 

Varkens- en pluimveeseminarie     

Op maandag 29 januari om 10:00 zal in de conferentiezaal van Expo Roeselare het debat plaatsvinden: Marktprijs in de weegschaal gelegd, waarbij de structuur en vermarkting van beide sectoren met elkaar geconfronteerd worden.

 

Hierbij zal Nele Kempeneers, Copy - & content writer met een hart voor land – en tuinbouw, het panelgesprek in goeie banen leiden tussen Stefan Derks (Regionaal Directeur Danbred Europe), Geert Rombouts (Directeur Topigs Norsvin België), Dirk Ghyselen (Lid prijzencommissie Deinze en sectorverantwoordelijke braad van de Landsbond Pluimvee vzw) en Chris D’hondt (Voorzitter van de Landsbond Pluimvee vzw). Aansluitend is er een netwerkreceptie met een hapje en een drankje. Inschrijven is verplicht en kan ten laatste tegen 24 januari via volgende link.

Te vinden in: Alle categorieën , West Vlaanderen