Actualiteit

In memoriam Julien Dhondt – Paul Declerck

In memoriam Julien Dhondt – Paul Declerck

Julien Dhondt (1929-2020)

Op 15 oktober is Julien Dhondt (°1929) heengegaan te Gent. Hij is de vader van Ann Dhondt, bestuurslid van de Landsbond Pluimvee Oost Vlaanderen.

Julien was in pluimveemiddens welbekend als actief lid van de prijzencommissie te Deinze in de periode 1970-1990 en als  voormalig bestuurslid van de Landsbond Oost Vlaanderen (1975-1995). Als braadkippenhouder zette deze goedlachse, maar intelligente man zich in om voor de producenten op te komen. Maar vooral zullen de oudere lezers hem herinneren als een doorzetter, sterk betrokken met de sector maar vooral ook als een familieman.

De Landsbond Pluimvee houdt eraan zijn medeleven en respect te betuigen aan zijn naasten. (LM).

Paul Declerck (1967-2020)

Op 23 oktober bereikte ons het bericht van het overlijden van Paul Declerck. Als jarenlange vertegenwoordiger en planner van Leievoeders, voor de pluimveeklanten, was Paul een gekend persoon in pluimveemiddens. Verder fungeerde hij regelmatig als vervanger voor een landsbondsafgevaardigde in de prijzencommissie te Deinze.

Paul was gekend als een gedreven en correcte persoon, sociaal voelend en geliefd bij de vele collega’s en kennissen. Hij ging op een zeer nuchtere en realistische wijze om met de ziekte die hem zo vroeg trof.

De Landsbond Pluimvee houdt er dan ook aan zijn medeleven te betuigen aan de getroffen familie. (LM)

Te vinden in: Alle categorieën , Oost Vlaanderen