Actualiteit

DGZ zoekt Limburgse pluimveehoud(st)er

DGZ zoekt Limburgse pluimveehoud(st)er

Het bestuursorgaan van DGZ doet een oproep naar actieve veehouders om zich kandidaat te stellen voor vijf open mandaten in de algemene vergadering. Voor pluimvee specifiek is DGZ op zoek naar een kandidaat voor de sector pluimvee Limburg, als opvolging voor Yves Roebben.

 

Heb jij een landbouwactiviteit in hoofdberoep, ben je niet ouder dan 67 en wil jij je engageren om mee te denken en te participeren in de werking van de organisatie? Dan ben jij misschien dé geknipte kandidaat voor het open mandaat. De verkiezing zal plaatsvinden op de statutaire algemene vergadering van woensdag 24 mei 2023.

 

Je kandidaat stellen? Dit kan je doen door vóór vrijdag 5 mei 2023 je kandidatuur te mailen naar AVenRVB@dgz.be. Je kunt ook een brief sturen naar: DGZ-Vlaanderen, Industrielaan 29, 8820 Torhout t.a.v. de voorzitter.

 

In jouw brief vermeld je volgende gegevens:

 

  1. dat je je kandidaat wil stellen als effectief lid van de Algemene Vergadering van DGZ-Vlaanderen;
  2. het mandaat waarvoor je je kandidaat stelt (sector pluimvee Limburg);
  3. jouw adres, telefoon- en/of gsm-nummer, mailadres en je geboortedatum.

 

Het bestuursorgaan zal jou tijdig contacteren over jouw kandidatuur. Noteer alvast woensdag 24 mei 2023 in jouw agenda als datum waarop de verkiezingen plaatsvinden.

 

Met je vragen hierover kun je terecht bij Marcel Heylen (marcel.heylen@dgz.be), voorzitter van DGZ-Vlaanderen of op het secretariaat van DGZ (managementassistenten@dgz.be).

 

Tekst: Pluimvee – Bron: DGZ – Foto: DGZ

Te vinden in: Alle categorieën , Dierengezondheid , Limburg