Actualiteit

Agriflanders 2021 geannuleerd

Agriflanders 2021 geannuleerd

De organisatie van Agriflanders heeft via een persbericht laten weten de beurs in 2021 niet te laten doorgaan. Door de negatieve trend in aantal Corona-besmettingen, wilt de organisatie het welzijn van de bezoekers, exposanten en medewerkers niet in het gedrang brengen en achten annulering de enige juiste beslissing.

 

Netwerken en beleving onmogelijk

 

De te strikte voorschriften zouden het bovendien onmogelijk maken om de beurs in zijn vertrouwde vorm te organiseren: slechts 1 persoon per 10m² toegankelijke beursoppervlakte, telling van het aantal personen per hal, preregistratie in tijdslots, social distancing, het dragen van mondmaskers, het beperken van catering … Al deze regels vindt de organisatie in het licht van de huidige gezondheidscrisis zeker terecht, maar gaan regelrecht in tegen het DNA van de beurs.

 

Op naar de toekomst

 

Het zal in januari ijzig stil zijn in Flanders Expo, doch blikt de organisatie al vooruit naar de volgende editie van Agriflanders. Deze zal plaatvinden in januari 2023. In afwachting daarvan hoopt de organisatie elkaar te kunnen ontmoeten op hun volgende evenement: de Werktuigendagen op 18 en 19 september 2021 in Oudenaarde!

 

Tekst: Pluimvee – Bron en foto: Persbericht Agriflanders

 

Te vinden in: Alle categorieën , SARS-CoV-2