Nieuws

Nieuwe beleidsmedewerker voor de Landsbond

Sedert half september is Martijn Chombaere in dienst getreden als nieuwe beleidsmedewerker van de Landsbond. Hij neemt hiermee de taken van Karolien Langendries over, die sedert 1 mei het pluimveeloket leidt op het ILVO.

Martijn is 27 jaar en afkomstig van Kanegem bij Tielt. Hij studeerde af in 2013 met een master biowetenschappen land en tuinbouw, afstudeerrichting plantaardige en dierlijke productie. De pluimveesector is geen onbekende voor Martijn gezien o.a. zijn masterthesis handelde over welzijnsfactoren bij legkippen en hij ook stage liep bij broeierij Vervaeke. Na zijn studies was hij 4 jaar technisch en commercieel adviseur bij Vepymo en vervolgens nog een jaar actief als business unit manager bij Alphatac.

Zijn liefde en passie voor alles wat verband houdt met fauna en flora deed hem heimwee krijgen naar de pluimveesector en hij neemt daardoor met enthousiasme de uitdaging aan om de Landsbond te ondersteunen. Naast zijn professionele leven vult Martijn de resterende tijd vooral op een sportieve manier in en beoefent hij de ambachtelijke 'stiel' van het imkeren.